Op Citroen-Forum.nl werd de Oldtimerrally Veendam-Leer-Veendam ooit omschreven als ‘Niet duur, wel exclusief, heerlijk divers en onwijs gezellig.’ en ‘De hele VLV-rally meurt namelijk nog gewoon naar benzine en verbrande olie, zoals een goeie rally hoort te doen.’.

En die verbrande olie en benzine kunnen we weer ruiken op zaterdag 6 juni 2020! Vanaf nu is het mogelijk om in te schrijven en mee te doen aan een prachtige en verrassende rit door de Veenkoloniën, Westerwolde en het Duitse Emsland.

Als u geen mail van ons hebt gehad maar wel heel graag wilt meedoen met een professionele oldtimerrally inclusief een officieel rally schild, 2 deurnummers, routeboek, technische assistentie van een ervaren service-team, professionele begeleiding, een uitstekend warm lunchbuffet tussen de middag in Leer, prijzen voor de winnaars en een complete organisatie, dan u kunt vanaf nu ook via de website inschrijven. Wacht niet te lang want er is maar plaats voor maximaal 110 equipes en vol is dus écht vol.

Categories: VLV 2020

Commentaar gesloten.

  • Archief