EDR

24 februari 2007

Laatste nieuws!

De EDR rally (welke gepland was op 30 april as. met start en finish in Delfzijl) gaat voorlopig niet door. De organisatie aldaar kan e.e.a. niet op tijd rond krijgen. De rally is echter nog niet van de baan maar gaat voorlopig even in de ijskast tot er een andere datum en sponsors zijn gevonden.

 

Eems Dollard Rally 2006

Helaas zijn de onderhandelingen rond de VLV 2006 niet goed afgelopen. De Duitse organisatie (en sponsor) verlangde dat de equipes om 11.00 uur aanwezig zouden zijn en pas om 16.00 uur zouden vertrekken in het kader van een ‘Oldtimer Treffen’. De organisatie van de VLV ging hiermee niet accoord. Het gevolg hiervan is dat er dit jaar geen VLV wordt verreden!

Maar…

Dick van Dijk zou Dick van Dijk niet zijn als er niet bliksemsnel voor een goed alternatief zou worden gezorgd. Op zaterdag 13 mei 2006 presenteert de organisatie de

Eems Dollard Rally

De start is traditiegetrouw in het centrum van Veendam (om 09:30) en de nieuwe route voert de deelnemers weer langs de mooiste plekjes van Oost-Groningen en Duitsland richting de voortreffelijk verzorgde lunch in… Papenburg! De aankomst in Papenburg is in het centrum. Hier wordt ook de lunch genuttigd in (in tegenstelling tot vorige berichtgeving) Café Restaurant Mozart. Na het middagtraject is de aankomst vanaf 16.00 uur weer in Veendam.
Het ochtendtraject is ± 98 kilometer en de terugreis is ca. 80 kilometer.

Helaas zijn we door het wegvallen van enkele sponsors genoodzaakt de deelnamekosten ten opzichte van voorgaande jaren te verhogen. De deelnameprijs is € 75,- per equipe.
Inschrijvingen worden strikt op volgorde van binnenkomst betaling geplaatst. Banknummer 3650.88.781 t.n.v. Noordelijk Oldtimer Promotie.

  • Archief