Veendam 8 januari 2020.

Van uw Ritmeester,

Iedereen een voorspoedig maar vooral een gezond 2020 toegewenst.

In oktober zijn we weer gestart met het organiseren van de 17e VLV Rally 2020, de vergunningen zijn aangevraagd en de eerste inschrijvingen rollen al binnen. De ochtend route is op een haartje na ook al helemaal gereed en weer voorzien van regelmatigheidstrajecten en kaartleesgedeelte ook met nieuwe weggetjes waar we nog niet eerder zijn geweest. Dit jaar komen we o.a. door een (schrik niet) Tranendal, langs Napels, door Sodom, dan vlak langs een Hongerige Wolf en vervolgens passeert u de plaats waar menigeen de kost heeft verloren.  Uiteraard is dit natuurlijk cryptische beeldspraak, maar echte Groningers hebben nu al wel een vermoeden waar de ochtendroute ons langs voert. Daarna gaat het laatste gedeelte ook nog door een prachtig natuurgebied welke normaliter jaarlijks is afgesloten van 15 december tot 31 mei. Door onze rallydatum te verplaatsen naar 6 juni hebben wij dit jaar de mogelijkheid om hier van gebruik te maken. Het enige knelpunt was dat uw ritmeester vóór 15 december de route in kaart moest hebben en dat is gelukt.

Vandaag 7 januari 2020 ben ik onder prachtige weersomstandigheden begonnen met het uitzetten van de middag route, welke mij nu al de nodige hoofdbrekens bezorgd i.v.m. het houden van de 2e klassementsproef. Ik wil nl. per se een nieuwe terugroute organiseren wat betreft het eerste stuk.

Heb vandaag ter plaatse in Duitsland contacten gezocht voor vergunning en medewerking i.v.m. stroomvoorziening voor onze computer en elektronische tijdwaarneming en heb ondertussen onze vrijwilliger Jan Borg ingeschakeld om zijn netwerk in Duitsland te raadplegen en daar heb ik het volste vertrouwen in.

Wij houden u op de hoogte,

Uw Ritmeester Dick van Dijk.

Categories: VLV 2020

Commentaar gesloten.

  • Archief