Beste rally rijders,

Op het moment dat ik dit schrijf ligt de complete rally route kant en klaar voor mij. Ook dit jaar weer een heel gepuzzel om nieuwe weggetjes in de route te verwerken. U weet ik heb altijd 3 vaste punten om over te steken, nl. de grens, de A31 en de rivier de Eems . Het is ons, denk ik, toch weer gelukt om u weer aangenaam te verrassen m.b.t. de natuurgebieden en uiteraard de instinkers van uw ritmeester. Evenals voorgaande jaren zal het klassement mede bepaald worden door 2 klassementsproeven en 3 regularity’s waarvan 2 in de kaart zijn geprojecteerd. Hierbij wil ik opmerken dat de 2e klassementsproef, welke voorheen vroeg in de middag route lag, nu bij de finish ‘s middags is gepland. E.e.a. nog even onder voorbehoud of dit organisatorisch te verwezenlijk is. Onlangs heeft uw ritmeester de route nog een paar keer met assistentie van onze vrijwilligers, die de route dus met leken ogen bekijken, gecontroleerd en hier en daar een paar veiligheidsaanpassingen doorgevoerd. Er zat b.v. een 2 baans 100 km. weg in de route waarbij je plotsklaps rechtsaf moest. Die afslag is nauwelijks te zien en daarom dacht uw ritmeester “als u deze afslag dus te laat ziet ga je op de rem staan dansen met alle gevolgen van dien voor evt. achterop komend verkeer” Dat hebben we er dus o.a. uitgehaald. Onderweg hebben wij natuurlijk ook veel voorpret gehad om de instinkers die ik had uitgezet, waarbij wij de deelnemers al kris kras door elkaar zagen rijden. Wees gerust, uw ritmeester reed ook nog 2x verkeerd, terwijl hij ze zelf had bedacht.

Wil ik u nog even opmerkzaam maken op de inschrijvingen die nog niet betaald zijn. U weet; de inschrijving wordt pas in behandeling genomen als het inschrijfgeld bij ons binnen is. Verder kunt u tot 6 weken voor de rally datum afzeggen, dan storten wij uw inschrijfgeld terug minus € 10.00 administratie  kosten. Dus na 14 april 2018, als wij alle te maken kosten voor u in gang hebben gezet, wordt het inschrijfgeld niet meer teruggestort.  U mag evt. wel een vervanger inzetten.

Met vriendelijk rally groet,

Uw ritmeester   Dick van Dijk.

Categories: VLV 2018

Commentaar gesloten.

  • Archief