De rally Veendam-Leer-Veendam van 2018 is alweer de vijftiende editie van deze populaire oldtimerrally en dus wel een beetje een feestje. De inmiddels afgeronde route is in élk geval een feestje! Een prachtige en verrassende rit door de Veenkoloniën, Westerwolde en het Duitse Emsland. U ziet, we zitten er al bijna klaar voor. En dus hebben we gisteravond alvast, wat eerder dan u van ons gewend bent, de uitnodigingen voor de VLV 2018 naar ons adressenbestand verstuurd. En de aanmeldingen beginnen al binnen te stromen. We mogen oude bekenden en nieuwe gezichten verwelkomen.

Geen paniek als u geen mail van ons hebt gehad, u kunt vanaf nu via de website inschrijven. Wilt u ook meedoen met een professionele oldtimerrally inclusief een officieel rally schild, 2 deurnummers, routeboek, technische assistentie van een ervaren service-team, professionele begeleiding, een uitstekend warm lunchbuffet tussen de middag in Leer, prijzen voor de winnaars en een complete organisatie? Wacht dan niet te lang want er is maar plaats voor maximaal 110 equipes en vol = vol.

Categories: VLV 2018

2 reacties tot nu toe.

  1. Johan melis schreef:

    Ik had goeie dingen van Dick bathoorn gehoord ik dacht wil ook wel een Kerr meedoen Vgr Johan melis

  • Archief